Yhtiön toimiala on lääkäripalvelujen ja terveydenhoito-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelujen tuottaminen erityisesti ikääntyneille, mutta myös muille ikäryhmille. Tällä hetkellä palvelut ovat keskittyneet pelkästään erikoislääkäripalveluihin ikääntyneille.

Yhtiön toimialaan kuuluu myös tieteellinen tutkimus- ja kehitystoiminta ja julkaisutoiminta ja konsultaatio- ja koulutustoiminta. Yhtiölle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys- diplomi, koska se käyttää yli puolet voitostaan yhteiskunnalliseen hyvään - geriatriseen tutkimukseen, koulutukseen ja asiantuntijatyöhön ilman ulkopuolista rahoitusta.

Yhtiö harjoittaa myös kehitysyhteistyötä - erityisesti sydäntämme lähellä on naisten ja tyttöjen hyvinvoinnin edistäminen tukemalla taloudellisesti heidän koulutustaan ja terveydenhoitoaan maailmanlaajuisesti mm. Zonta International- järjestön kautta. Ajatuksenamme on laittaa hyvä kiertämään - auttamalla yhtä naista voit pelastaa kokonaisen kylän. Nainen jättää harvoin oppimansa uuden asian pelkästään itselleen, vaan jakaa tietoutta ja taitoa lapsilleen ja läheisilleen, mikä kantaa tulevaisuuteen. Sinäkin voit olla osaltasi osana tätä hyvän jakamista!


Y-tunnus 2537686-41_zi_horizontal_logo_-_registered.jpg